Cursuri de  Word pentru avansati – aplicatii complexe: Crearea si operatii cu tabele. Trasare, ajustare, introducerea datelor. Modificarea, alinierea, insumarea datelor numerice. Stergerea datelor. Inserare de randuri si coloane, borduri si umbre. Lucrul cu imagini. Trasarea formelor si liniilor, umbrelor si efectelor 2D si 3D. Rotirea, alinierea, gruparea formelor. Adaugarea de text explicativ. Inserarea de imagini, clip art-uri, fotografii si clipuri video. Tehnici speciale. Corectarea automata a greselilor la introducerea textelor. Inserarea de simboluri. Caracteristica AutoText. Lucrul cu sabloane derivate din documente. Salvarile automate. Scrisori de tip formular. Trace-ul automat al documentelor. Protejarea documentelor Word prin parole si tehnici specifice. Editarea de documente pentru reteaua WEB. Inserarea hiperlegaturilor. Previzualizare sub forma de pagina WEB. Crearea unei pagini WEB noi.

Durata cursului:     2 zile x 4 ore / zi = 8 ore

Costul cursului:      160 lei

Aceste cursuri de Word pentru avansati se pot parcurge astfel: varianta normala (un modul de 5 zile, de luni pana vineri) sau varianta rapida (2 zile, sambata si duminica). Prima varianta este adresata in general celor cu experienta mai redusa (care au lucrat mai putin sau in urma cu mai mult timp) ) si care doresc o transpunere mai sistematica, cu mai multa practica, a programei. A doua varianta este adresata celor cu mai multe cunostinte (eventual cei care au terminat modulul de “Initiere in Word” de curand) si care doresc asimilarea rapida a noilor notiuni. Diferenta consta in principal in ritmul predarii si perioada dedicata practicii.

Procedura cea mai des utilizata pentru inscrierea la cursuri incepe cu un apel telefonic sau sms. La numerele de telefon specificate primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic, in momentul in care exista deja un minim de persoane inscrise, cursul respectiv poate incepe. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.