NE REORGANIZAM ! ACTIVITATILE DE SERVICII SI DE INSTRUIRE IN INFORMATICA SI CALCULATOARE  au fost suspendate pana in luna martie 2024. Le vom relua pe baze noi. Intre timp, se desfasoara activitate intensiva de pregatire in domeniul “matematica”, la nivelul claselor 1-8, inclusiv editare de culegeri digitale. Pentru amanunte click noul site  www.cursuridematematica.com

 

Cursuri de YouTube : Editoare video. Notiuni de baza privind transformarea si corectarea unui clip video. Salvarea acestora si conversia de format. Inregistrari sonore si video. Metataguri YouTube. Optimizarea continutului descriptiv. Elemente de copyright. Tipuri de Copyright claims, raspunsul la fiecare. Copyright strikes. Afectarea canalelor utilizator. Studii de caz. Conturi utilizator pe Youtube, gestiunea lor. Optimizarea canalelor, maximizarea numarului de views. Crearea unui cont Google Adsense, pasii necesari deschiderii, administrarea. Incasarea efectiva a sumelor datorate de YouTube.

Durata cursului:     2 zile x 4 ore / zi = 8 ore

Costul cursului:     160 lei

Exista si varianta la distanta (online).

Acest curs aparut ca urmare a succesului extraordinar al canalului video YouTube, atat in ceea ce priveste continutul cat si oportunitatilor oferite creatorilor de continut in ceea ce priveste castigul banesc potential. Din ce in ce mai multi utilizatori castiga sume foarte frumoase din vizionarea clipurilor postate. In prezent YouTube plateste 1 $ pentru circa 700-800 views. Pentru a castiga acesti bani, clipul tau trebuie sa fie insa bine situat in motorul de cautare YouTube (bazat pe Google) si sa fie de buna calitate (tehnica si continut). Cursul va invata sa realizati un clip foarte bun din punct de vedere tehnic si sa-i creati toate atributele (metataguri) dupa cerintele Google. Deasemenea introduce elemente de teoria copyrightului si va invata sa faceti fata unor eventuale claim-uri (contestari). Nu in ultimul rand vom studia problema unui castig cat mai mare (Google Adsense).

Procedura cea mai des utilizata pentru inscrierea la aceste cursuri de YouTube incepe cu un apel telefonic sau sms. La numerele de telefon specificate primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Exista si cursuri de weekend. Grupele se formeaza dinamic, in momentul in care exista deja un minim de persoane inscrise, modulul respectiv poate incepe. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum, de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere trebuie sa achitati doar 30% din costul primului modul (maxim 90 lei), restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce modulul dorit urmeaza sa inceapa.