Cursuri de Word incepatori: Editoare de texte. Lansarea aplicatiei. Menu-ul principal. Crearea unui document nou. Utilizarea unui sablon sau utilitar de asistenta (Wizard). Introducerea textului. Editarea textului. Gasire, stergere. Deplasare, inlocuire. Vizualizarea. Formatarea textului (aranjarea in pagina). Fonturi. Efecte. Paragrafe. Selectarea lor si utilizarea riglei. Indentare si spatiere. Formatarea paginilor. Crearea si operatii cu tabele. Trasare, ajustare, introducerea datelor. Modificarea, alinierea, insumarea datelor numerice. Stergerea datelor. Inserare de randuri si coloane, borduri si umbre. Lucrul cu imagini. Trasarea formelor si liniilor, umbrelor si efectelor 2D si 3D. Rotirea, alinierea, gruparea formelor. Adaugarea de text explicativ. Inserarea de imagini, clip art-uri, fotografii si clipuri video. Modificarea dimensiunilor, orientarii, marginilor. Lucrul cu antete si note de subsol. Sectiuni multiple. Paginarea. Numerotarea. Lucrul pe mai multe coloane. Salvarea unui document. Arhivarea lui.

Durata cursului:     5 zile x 3 ore / zi = 15 ore

Costul cursului:     270 lei

La cursul de Word veti lucra cu cel mai cunoscut si mai utilizat text-editor din intreaga lume. Se estimeaza ca exista in prezent peste 80 milioane utilizatori. In editiile 2013 / 2016 s-au adaugat multe functii noi in afara celor cateva sute clasice, ca raspuns la solicitarile clientilor. Actuala versiune ofera caracteristici ce simplifica actiunile privind crearea, partajarea si citirea documentelor. Marcarea si revizuirea au fost imbunatatite pentru a acoperi administrarea modificarilor si gestionarea comentariilor. Lucrul cu acest editor de documente este necesar tuturor celor care lucreaza cu calculatorul; este principala unealta pentru redactarea si procesarea documentelor pe calculatoare, tablete si smartphones.

Inscrierea la cursuri incepe cu un apel telefonic sau mail. Exista si grupe de weekend. La numerele de telefon specificate primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Exista o planificare lunara a cursurilor, in special pentru modulele de mare interes. Astfel, aveti sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum, de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. Costul cursului se achita in prima zi de curs (nu se plateste in avans). Puteti astfel sa va convingeti ca obtineti ceea ce ati dorit. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam imediat ce modulul dorit urmeaza sa inceapa.