Cursuri de Internet si Email

NE REORGANIZAM ! ACTIVITATILE DE SERVICII SI DE INSTRUIRE IN INFORMATICA SI CALCULATOARE  au fost suspendate pana in luna martie 2024. Le vom relua pe baze noi. Intre timp, se desfasoara activitate intensiva de pregatire in domeniul “matematica”, la nivelul claselor 1-8, inclusiv editare de culegeri digitale. Pentru amanunte click noul site  www.cursuridematematica.com

 

Cursuri de Internet si e-mail: Retele de calculatoare. Aparitia si dezvoltarea lnternet. Structura si modalitati de adresare. Site, pagini, hiperlegaturi. Mecanismul de access la un site. Cod HTML, obiecte grafice, formate uzuale (.bmp, .jpg, .gif, .mid, .wav, .mp3, .avi etc). Optimizarea performantei. Browsere (Edge, Chrome).

Motoare de cautare (Google, MSN, Yahoo). Youtube si Facebook. Cautari simple si complexe. Cautari de text si obiecte multimedia (foto, sunet, video). Posta electronica. Yahoo Mail. Crearea unui cont de mail. Redactarea, trimiterea, receptia unui mail. Operatiuni uzuale (liste de adrese, filtrare, blocare corespondenta nesolicitata etc.). Protectia antispam si malware. Protectia identitatii.

Durata cursului:     2 zile x 4 ore / zi = 8 ore

Costul cursului:      160 lei

Aceste cursuri de Internet si e-mail sunt printre cele mai solicitate module de pregatire. Atat sistemul de operare Windows cat si pachetul de aplicatii Office ofera facilitati noi, cu totul deosebite de acces la lnternet . Astfel, prin lnternet se actualizeaza in permanenta sistemul de operare; tot prin Internet utilizatorul are acces la o biblioteca ce contine mii de sabloane, imagini, sunete, secvente video utilizabile gratuit in Office. Programul Outlook ofera facilitati complete de posta electronica. Cursul ofera participantilor cunostintele necesare pentru a putea accesa lNTERNET-ul cu maxima eficienta; sunt incluse tehnici de cautare cu ajutorul GOOGLE, YAHOO si MSN. Deasemenea se ofera cunostintele de baza pentru utilizarea e-mail (posta electronica).

Inscrierea la cursuri incepe cu un apel telefonic sau mail. La numerele de telefon specificate primiti informatii suplimentare si actualizate despre cursul ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic, in momentul in care exista deja un minim de persoane inscrise, cursul respectiv poate incepe. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. Exista si grupe de weekend. La inscriere trebuie sa achitati doar 30% din costul primului modul (maxim 90 lei), restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce modulul dorit urmeaza sa inceapa.