NE REORGANIZAM ! ACTIVITATILE DE SERVICII SI DE INSTRUIRE IN INFORMATICA SI CALCULATOARE  au fost suspendate pana in luna martie 2024. Le vom relua pe baze noi. Intre timp, se desfasoara activitate intensiva de pregatire in domeniul “matematica”, la nivelul claselor 1-8, inclusiv editare de culegeri digitale. Pentru amanunte click noul site  www.cursuridematematica.com

 

Cursuri de Access – initiere: Crearea unei baze de date tip Access app. Includerea de tabele. Crearea de sabloane de vizualizare. Adaugarea datelor. Importul datelor din surse externe (de exemplu Excel). Salvarea bazei de date pe un SharePoint server sau site Office 365. Modificarea unei Access app. Stergerea sau adaugarea de controale suplimentare. Adaugarea de macrouri. Modificarea formatelor de vizualizare. Lucrul cu Popup forms. Adaugarea de secvente noi de prelucrare in Action Bar. Lucrul cu Table Analyser. Rapoarte. Backup si restore.

Aceste cursuri de Access pot fi frecventate si de incepatori, daca cunosc sistemul de oparare Windows. Aveti la dispozitie o biblioteca completa de sabloane pentru baze de date si tabele. Toate aplicațiile mențin automat o interfață atractivă și ușor de utilizat și o experiență de utilizare consecventă.

Durata cursului:     5 zile x 3 ore / zi = 15 ore

Costul cursului:     270 lei

Produsul invatat este Microsoft Access, o aplicatie din suita Office 2013 / 2016 / 365, care permite proiectarea, realizarea si exploatarea bazelor de date. O baza de date este o colectie de fisiere, cu multiple relatii definite intre inregistrari. In momentul actualizarii unei baze de date sunt actualizate si tabelele de legatura intre inregistrari , permitand ulterior cautari, identificari si agregari de informatii dupa criterii diverse. Cursurile noastre se organizeaza uzual pe varianta 2016. Se recomanda parcurgerea acestui curs celor care au deja cunostinte de lucru cu Windows, Excel si Word si care intentioneaza sa proiecteze sau sa lucreze cu baze de date profesionale.

Microsoft Access 2016 este un instrument ușor de utilizat pentru crearea rapidă a unor aplicații de baze de date bazate pe browser, care vă ajută să vă administrați firma. Vă stochează automat datele într-o bază de date SQL, mai sigura ca oricând, permițându-vă să partajați ușor aplicațiile cu colegii.

Inscrierea la cursuri, inclusiv la cel de Access, incepe cu un apel telefonic sau mail. La numerele de telefon specificate primiti informatii suplimentare si actualizate despre cursul ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. Exista si grupe de weekend. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce modulul dorit urmeaza sa inceapa.