Cursuri de Operare PC / Utilizare Windows 10: Sistem de operare, versiuni, diferente. Icons, files, folders, programs. Login. Setarea unui cont. Setarea Mail si Calendar. Protectia datelor. Conectarea la o retea. Lucrul cu imprimanta. Meniul Start. Accesul la aplicatii. Procedura de Pin-up. Gruparea aplicatiilor. Lucrul in regim ‘full screen’. Personalizari, teme, setari. Taskbar. Lucrul simultan cu mai multe aplicatii. Ferestre si spatii de lucru (virtual desktops). Fisiere. File Explorer. Quick Access View. PC View. One Drive. Lucrul online si offline. Programele din ‘Accessories’. Salvarea si restaurarea datelor. Event Viewer. Disk management. Protectia antivirus.

Durata cursului:     5 zile x 3 ore / zi = 15 ore

Costul cursului:     270 lei

Inscrierea la aceste Cursuri de Operare PC / Utilizare Windows  incepe cu un apel telefonic sau mail. La numerele de telefon specificate primiti informatii suplimentare si actualizate despre cursul ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic.  Exista si grupe de weekend.  Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat cursurile ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere trebuie sa achitati doar 30% din costul primului curs (maxim 90 lei), restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce modulul dorit urmeaza sa inceapa.

Veti invata un sistem de operare ( Windows 10 ) conceput pentru a îmbunatati radical experienta generală a tuturor categoriilor de utilizatori de PC, începând cu cei care utilizează computerul acasa, pentru a naviga pe Internet, continuand cu oamenii de afaceri care trebuie să organizeze si să administreze cantităti mari de date si încheind cu oamenii de stiintă care trebuie sa realizeze operatii complexe de analiza matematica. Pentru a se asigura ca ofera tuturor categoriilor de utilizatori produsele de care au nevoie, Microsoft a lansat 6 editii diferite Windows 10. Fiecare dintre acestea se concentreaza pe necesitatile unei anumite categorii de utilizatori (home, enterprise, mobile).