Cursuri de Office Online: Noile versiuni de Office. Aplicatiile incluse in diferite versiuni. Facilitati Office Online. Modalitati de descarcare si instalare pe iPad, iPhone, Windows Tablet, Windows Phone, Tablete si Smartphones (telefoane mobile) cu Android. Lucrul in Cloud: specific, avantaje, observatii. Tehnologia “share” si lucrul cu documente local si “cloud”. Aplicatia OneNote. Desenați, scrieți de mână, tastați, faceți clic sau trageți cu degetul notele în OneNote. Salvarea, cautarea si sincronizarea notelor cu aplicatiile de pe celelalte dispozitive. Sincronizarea unui Notes in Cloud. Editarea unui Notes de pe orice dispozitiv cuplat la Internet. Inserarea rapida de hiperlinkuri in pagini (note wiki).Indosarierea rapida. Andocarea la desktopul Windows. Note legate. Asigurarea securitatii si confidentialitatii notelor. Suportul pentru tehnologia tactila.

Durata cursului:     2 zile x 4 ore / zi = 8 ore

Costul cursului:      160 lei

Office Online pentru Windows Phones.

Aveti deja instalate pe smartphone aplicatiile Word, Excel, Powerpoint si OneNote varianta Mobile. Software suplimentar puteti decarca din Windows Phone Store. Toate aplicatiile Office sunt centralizate in Office Hub, existand posibilitatea realizarii de documente complexe.

Office Online pentru Android Phones.

Aplicatiile Word, Excel, Powerpoint se pot descarca GRATUIT de pe Google Play, unde din 15 oct 2014 se afla la dispozitia dvs. pachetul Microsoft Office Mobile. Aveti deasemenea asigurat accesul la Mail, Internet si Cloud. Este necesara existenta versiunii de Android min 4.0.

Office Online pentru Apple, iPad sau iPhone.

Puteti crea, edita, salva sau imprima documente create cu aplicatiile Word, Excel si Powerpoint . Deasemenea aveti acces gratuit la OneNote, aplicatia ce va permite sa creati si sa partajati documente pe dispozitivele dvs. sau oriunde pe Internet. La acestea se adauga Skype si One Drive. Toate aplicatiile specificate le puteti descarca GRATUIT din App Store.