Cursuri de Office 365 , administrare: Crearea unui cont Office 365 de tip “Home User” si “Small Business”. Instalarea aplicatiilor. Setari de cont si aplicatii. Tehnologia Cloud. Partajari (sharing) de aplicatii si documente). Asigurarea securitatii si confidentialitatii. Lucrul pe tablete si smartphones. Specific Windows Mobile, Android, iOS. Versiunile de Office Online. Lucrul offline, inclusiv stocarea documentelor. Instalarea pe mai multe dispozitive, activarea. Lucrul simultan cu mai multe dispozitive (local, retea locala, Internet). Actualizarea automata. Compatibilitatea cu documentele vechi. Controlul asupra documentelor salvate in Cloud.

Durata cursului:     2 zile x 4 ore / zi = 8 ore

Costul cursului:      160 lei

Aceste cursuri de Office 365 – Administrare, sharing si cloud –  sunt destinate tuturor utilizatorilor Microsoft Office, in special posesorilor de licenta Office 365 dar, in acelasi timp, oricarui posesor de dispozitive mobile cu acces la Internet si care doreste sa lucreze in mod gratuit cu aplicatiile Word, Excel, Powerpoint, OneNote (Office Online).

Atat pentru utilizatorii individuali cat si pentru societati comerciale, firme si institutii solutia numita Microsoft Office 365 reprezinta un lucru foarte bun.

Costuri reduse în avans, costuri reduse pentru IT, flexibilitatea de a adăuga utilizatori și servicii, după cum este nevoie, marirea rentabilitatii investițiilor, necesară pentru a reuși.

Indiferent dacă lucrați online sau offline, de la birou sau sunteti pe drum, Office 365 vă este alături.

Aveți întotdeauna cele mai recente caracteristici Word, Excel, PowerPoint și altele. Actualizări automate, acesta este Office bazat pe cloud.