Cursuri de instalare Windows: Etapele instalarii, incarcarii si optimizarii sistemului de operare. Kit-ul de instalare. Procedura de instalare si activare Windows .Drivere standard si utilizator. Bibliotecile sistemului. Unelte pentru administrare. Crearea conturilor, modificarea caracteristicilor. Aplicatii utilitare. Proceduri de start inclusiv setari BIOS. Inlantuirea fazelor de incarcare. Probleme caracteristice fazelor de incarcare si rezolvarea lor. Remedierea distrugerii accidentale a unor componente. Partitionarea, formatarea logica si fizica. Adaptarea la performantele calculatorului. Optimizarea vitezei de acces. Instalarea si dezinstalarea aplicatiilor. Rezolvarea blocajelor si erorilor de executie.

Durata cursului:     2 zile x 4 ore / zi = 8 ore

Costul cursului:     160 lei

Exista si varianta la distanta (online).

Aceste cursuri de instalare Windows sunt destinate in special celor cu o experienta de minim 6-12 luni in utilizarea sistemului de operare Windows. Instalarea unui sistem de operare poate sa fie ceva foarte simplu cand lucrurile merg bine sau sa se transforme intr-un adevarat cosmar daca configuratia hardware este mai speciala (si nu ai cunostintele necesare de software, bineinteles !). Veti invata sa utilizati kit-urile de instalare Windows, sa modificati si sa optimizati configuratia software rezultata. O atentie speciala este acordata problemelor legate de activare si inregistrare.

Inscrierea la cursuri incepe cu un apel telefonic sau sms. La numerele de telefon specificate primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic, in momentul in care exista deja un minim de persoane inscrise, cursul respectiv poate incepe. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum, de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. Costul cursului se achita in prima zi (nu se plateste in avans). Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce modulul dorit urmeaza sa inceapa.