Cursuri de Excel pentru avansati – aplicatii complexe: Baze de date: organizare, configurare, cautare, editare, sortare. Autofilter. Formatari conditionate. Gestionarea listelor tip “huge”. Totaluri partiale: adaugare si eliminare, grupuri. Utilizare formule- referinte relative, referinte absolute. Functii Excel frecvent utilizate (functii statistice: AVERAGE, COUNT, MAX, MIN, STDEV, functii pentru data si ora: DATE, NOW, TODAY, functii pentru text: CONCATENATE, LOWER, PROPER, REPLACE, SEARCH, TRIM, UPPER, functii financiare: PMT, RATE, SLN, NPER, IPMT, DDB, FV, IRR, NPV, functii logice: AND, IF, OR alte functii: DGET, ISBLANK, ISNUMBER, LOOKUP, etc ). Adaugarea notelor celulelor. Analiza datelor din tabele cu Scenario Manager si “Pivot Tables” . Crearea rapoartelor cu Solver; cautarea rezultarelor cu “Goal Seek”. Diagrame: Chart Wizard. Organigrame. Inserarea obiectelor. Personalizarea barelor de instrumente, crearea, stergerea unei bare.Aplicatii tipice.

Durata cursului:     2 zile x 4 ore / zi = 8 ore

Costul cursului:      160 lei

Pentru aceste cursuri de Excel pentru avansati exista doua variante de frecventare: varianta normala (un modul de 5 zile, de luni pana vineri) sau varianta rapida (2 zile, sambata si duminica). Prima varianta de curs este adresata in general companiilor, in special din domeniul financiar – bancar. A doua varianta este adresata persoanelor fizice (eventual cei care au terminat modulul pentru incepatori de curand) si care doresc asimilarea rapida a noilor notiuni. Diferenta consta in principal in ritmul predarii si perioada dedicata practicii.

Inscrierea la curs incepe cu un apel telefonic sau sms. La numerele de telefon specificate primiti informatii suplimentare si actualizate despre cursurile ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Exista si grupe de weekend. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere trebuie sa achitati doar 30% din costul primului curs (maxim 90 lei), restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce modulul dorit urmeaza sa inceapa.