despre1 Firma “B&B Advanced Educational Tehnology S.R.L” este orientata spre aplicarea de tehnologii educationale avansate, in special invatamant interactiv clasic si la distanta (online).

“B&B” este condusa de Mircea Barbulescu. Acesta este absolvent al Facultatii de Cibernetica Economica, Bucuresti. Bursier PNUD, specialist in baze de date si comunicatii, cu multiple stagii de pregatire in strainatate la firme ca Hewlett-Packard, Olivetti, IBM etc.

Tehnologiile, echipamentele si programele utilizate pentru pregatirea la distanta (online) sunt reunite intr-o solutie moderna si originala. Firma organizeaza atat cursuri in sistem clasic  si online (la orice distanta).

Buna ziua,

Datorita schimbarilor intervenite in perioada 2020-2021, am luat decizia suspendarii pe timp nelimitat a cursurilor de calculatoare desfasurate in sala specializata. Raman in desfasurare online  cursurile online (Windows – Utilizare si operare, Internet, Asamblare / Depanare, Office -Word, Powerpoint). Atentie, pentru cursurile online nu se elibereaza Cerificat de absolvire.

Va multumim !