Cursurile online de calculatoare si informatica se desfasoara sub forma unor cursuri si  seminarii (cu mai multi participanti) sau sub forma unor meditatii individuale.  Calendarul, durata si tematica cursurilor si seminariilor sunt fixe. In cazul meditatiilor individuale, aceste elemente sunt variabile si se stabilesc impreuna cu cursantul.

 

Domenii acoperite de catre cursurile, seminariile sau meditatiile online:

 

Operare si utilizare PC

Instalare si optimizare Windows

Utilizare Microsoft Word

Utilizare Microsoft Powerpoint

Utilizare Internet

Optimizare Google

Optimizare Youtube

Asamblare si depanare PC

Creare continut video

Concepte fundamentale in informatica

Algoritmi si scheme logice

 

Informatii si inscrieri:  office.digital.training@gmail.com sau 0723 561 112

 

Cursurile si seminariile online sunt deschise, in sensul ca oricand cineva se poate alatura grupei , fara o planificare prealabila (este necesara doar cunoasterea codului de acces care se obtine rapid telefonic sau prin mail).

 

Accesul este garantat de pe orice calculator / laptop cu Windows 10 instalat , de pe o tableta / smartphone  cu Android sau utilizand un dispozitiv de tipul  Mac / iPhone. Instalarea de software suplimentar este optionala (doar daca se doresc facilitati speciale)

 

Ne puteti astfel urmari si participa la discutii  inclusiv de pe mobil sau tableta, indiferent unde va aflati, in tara sau strainatate (diaspora).In plus, puteti partaja documente, fisiere sau programe cu unul sau mai multi participanti. Mai mult, aveti la dispozitie un serviciu complet de mesagerie si chat.

 

Pentru noi, cursurile de informatica si calculatoare destinate unor persoane situate la distanta impun aceleasi conditii de calitate si grad de interes ca cele desfasurate la sediu. Atentia instructorului este maxima, volumul si nivelul cunostintelor la fel.

 

Meditatiile online presupun lucrul exclusiv cu un singur participant, acesta putand interactiona in permanenta cu instructorul. Numarul de sedinte se poate ajusta dinamiv (in plus sau in minus) in functie de performantele cursantului. Meditatiile ofera si avantajul unei programe dedicate, in functie de necesitatile personale.

 

Costul unei ore de meditatii online este de 49 lei (totul inclus). Nu se percepe TVA. Plata se face online prin transfer bancar (ebanking), varsamant direct sau PayPal.

Buna ziua,

Datorita schimbarilor intervenite in perioada 2020-2021, am luat decizia suspendarii pe timp nelimitat a cursurilor de calculatoare desfasurate in sala specializata. Raman in desfasurare online  cursurile online (Windows – Utilizare si operare, Internet, Asamblare / Depanare, Office -Word, Powerpoint). Atentie, pentru cursurile online nu se elibereaza Cerificat de absolvire.

Va multumim !