Cursuri de calculatoare recomandate

    in lunile sept. – oct.  2019 

 

  16 – 20 sept

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
Operare PC / Utilizare Windows       17-20

   21 – 22 sept

Internet si Email (incepatori)              9-13

     23 – 27 sept

 Word /Office 2016 (editare doc.)        9-12
Word /Office 2016 (editare doc.)      17-20

      28 – 29 sept

 Powerpoint / Office 2019                    9-13

         30 sept – 4 oct

 Excel / Office 2016 (calcul tabelar)     9-12
Excel / Office 2016 (calcul tabelar)   17-20

 5 – 6 oct

Excel – aplicatii complexe (avansati)  17-20

     7 – 11 oct

 Operare PC / Utilizare Windows        9-12
Operare PC / Utilizare Windows       17-20

 

Informatii si inscrieri:   0723 561 112.

 

Urmatoarele module de curs sunt disponibile si sub format online (sesiuni interactive la distanta, cu instructor):

 

Operare PC / Utilizare Windows (incepatori)

Instalare si optimizare Windows (avansati)

Utilizare Youtube, monetizare

Optimizare site WEB, ranking Google

Asamblare si depanare PC

Robotica si microcalculatoare

Pregatirea se desfasoara pe durata a 3-5 sedinte cu durata de 1 – 1.5 ore.

 

Incepand cu 14 ianuarie 2019 sunt disponibile si cursuri de matematica online (la distanta) sub forma de seminarii si meditatii individuale.

Pentru informatii suplimentare si / sau inscrieri, sunati la 0723 561 112 sau 0749.989.436

 

Cele mai bune cursuri de calculatoare si informatica pentru incepatori si avansati !

 

Forta noastra consta, in primul rand, in planificarea eficienta a cursurilor si in desfasurarea ireprosabila a acestora. La aceasta se adauga faptul ca programa cursurilor respecta toate cerintele de modernitate si actualitate ale utilizatorilor.

 

O prima caracteristica ce ne diferentiaza de concurentii nostri este posibilitatea alegerii dintr-o lista cu mai multe cursuri de informatica si calculatoare specializate, cu durata de 2- 5 zile, astfel incat fiecare poate alege (si plati) numai ceea ce il intereseaza strict. Mai mult, unele cursuri (Windows, Word, Excel, Powerpoint, Internet etc.) exista si in varianta de weekend intr-un format intensiv. Totodata, cunostintele acumulate la aceste cursuri se pot aplica atat pe calculatoare PC cat si pe tablete si smartphones (cu Windows 10 mobile sau Android) sau din gama iPhone / iPad. Se acopera astfel domenii multiple, se economiseste timp, se economisesc bani.

 

A doua caracteristica ce ne diferentiaza este existenta unor  forme de pregatire adaptate tuturor  varstelor. Sigur, cursuri de calculatoare pentru cei tineri dar o atentie deosebita acordam si cursurilor pentru seniori. In ultimii doi ani, numarul celor trecuti de 50-60 de ani care participa la aceste cursuri de calculatoare si informatica a crescut mult. Pentru acestia, modulele pentru incepatori, in special “Utilizare Windows”, “Initiere in Word” si “Internet si email” sunt cele mai indicate. Pentru foarte multi, calculatorul, prin intermediul caruia pot lega noi prietenii, pot coresponda cu cei dragi aflati in tara sau strainatate, pot afla lucruri utile pentru sanatate sau viata personala, a devenit un prieten de nadejde.

 

O a treia caracteristica ce ne diferentiaza consta in simplitatea si onestitatea atitudinii fata de clienti. Lista serviciilor este clara si transparenta. Preturile includ scolarizarea, suportul de curs in format digital, examinarea si eliberarea Certificatului de absolvire.