Cursuri de calculatoare (in sala de curs) recomandate

                                                        in luna septembrie  2020 

 

                 14 – 18 septembrie                     Operare PC (Utilizare Windows)
                 19 – 20 septembrie                     Utilizare Internet & E-mail
                 21 – 25 septembrie                     Utilizare Word
                 26 – 27 septembrie                     Utilizare PowerPoint
                 28 sept. – 2 oct.                            Utilizare Excel – nivel incepatori
                 3 – 4 octombrie                            Utilizare Excel – nivel avansat                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
                      Pregatirea se desfasoara  zilnic, intre orele 9-12 sau 17-20 (in weekend 9-13)

                     Pentru informatii suplimentare si / sau inscrieri, sunati la 0723 561 112

 

Forta noastra consta, in primul rand, in planificarea eficienta a cursurilor si in desfasurarea ireprosabila a acestora. La aceasta se adauga faptul ca programa cursurilor respecta toate cerintele de modernitate si actualitate ale utilizatorilor.

 

O prima caracteristica ce ne diferentiaza de concurentii nostri este posibilitatea alegerii dintr-o lista cu mai multe cursuri de informatica si calculatoare specializate, cu durata de 2- 5 zile, astfel incat fiecare poate alege (si plati) numai ceea ce il intereseaza strict. Mai mult, unele cursuri (Windows, Word, Excel, Powerpoint, Internet etc.) exista si in varianta de weekend intr-un format intensiv. Totodata, cunostintele acumulate la aceste cursuri se pot aplica atat pe calculatoare PC cat si pe tablete si smartphones (cu Windows 10 mobile sau Android) sau din gama iPhone / iPad. Se acopera astfel domenii multiple, se economiseste timp, se economisesc bani.

 

A doua caracteristica ce ne diferentiaza este existenta unor  forme de pregatire adaptate tuturor  varstelor. Sigur, cursuri de calculatoare pentru cei tineri dar o atentie deosebita acordam si cursurilor pentru seniori. In ultimii doi ani, numarul celor trecuti de 50-60 de ani care participa la aceste cursuri de calculatoare si informatica a crescut mult. Pentru acestia, modulele pentru incepatori, in special “Utilizare Windows”, “Initiere in Word” si “Internet si email” sunt cele mai indicate. Pentru foarte multi, calculatorul, prin intermediul caruia pot lega noi prietenii, pot coresponda cu cei dragi aflati in tara sau strainatate, pot afla lucruri utile pentru sanatate sau viata personala, a devenit un prieten de nadejde.

 

O a treia caracteristica ce ne diferentiaza consta in simplitatea si onestitatea atitudinii fata de clienti. Lista serviciilor este clara si transparenta. Preturile includ scolarizarea, suportul de curs in format digital, examinarea si eliberarea Certificatului de absolvire.