Cursuri de Creare site WEB, optimizare Google: Organizarea INTERNET. Navigarea, structura unui site. Internet Explorer, fluxul datelor, optiuni. Editoare grafice pentru proiectare si realizare pagini WEB. Lucrul cu editorul grafic. Inserarea de blocuri de text si blocuri grafice. Elemente de design al paginii. Importul de fotografii, gif-uri si flash-uri. Importul de secvente sonore si video. Inserarea de link-uri interne si externe. Forum-uri si guestbook-uri, linkuri personalizate. Elemente de optimizare pentru pagini si site, asigurarea unui ranking corespunzator. Restrictii Google, Yahoo si Youtube. Exportul paginilor, realizarea upload clasic sau prin FTP. Finalizarea proiectarii si realizarii propriului site, uploaduri Youtube.

Durata cursului:    5 zile x 3 ore / zi = 15 ore

Costul cursului:     270 lei

Exista si varianta la distanta (online).

De ce cursuri de creare site WEB si optimizare Google? Pentru ca orice firma sau persoana care are o afacere proprie trebuie sa aiba propriul site de prezentare. Acest lucru adevenit o necesitate in era INTERNET si realizarea lui depinde doar de participarea dvs. Cu un minimum de efort puteti realiza beneficii foarte mari: de imagine, de promovare, materiale. Realizand chiar dvs. proiectul nu mai depindeti de o terta persoana in actualizarea si intretinerea lui ulterioara. Puteti face orice modificare cand doriti si cum doriti. Puteti controla inscrierea in motoarele de cautare, puteti actiona asupra pozitionarii in primele pagini din Google, Yahoo sau MSN. In plus, sunt prezentate tehnicile de baza pentru optimizare ranking, situarea pe primele pozitii in GOOGLE, YAHOO sau BING; deasemenea sunt parcurse tehnicile de optimizare ranking pentru Youtube. Se lucreaza cu software performant de evaluare si optimizare.

Inscrierea la cursuri incepe cu un apel telefonic sau mail. La numerele de telefon specificate primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Exista si grupe de weekend. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere trebuie sa achitati doar 30% din costul primului curs (maxim 90 lei), restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce modulul dorit urmeaza sa inceapa.