NE REORGANIZAM ! ACTIVITATILE DE SERVICII SI DE INSTRUIRE IN INFORMATICA SI CALCULATOARE  au fost suspendate pana in luna martie 2024. Le vom relua pe baze noi. Intre timp, se desfasoara activitate intensiva de pregatire in domeniul “matematica”, la nivelul claselor 1-8, inclusiv editare de culegeri digitale. Pentru amanunte click noul site  www.cursuridematematica.com

 

Cursuri de depanare si asamblare PC – Structura unui calculator. Familii de calculatoare (AMD si Intel). Componentele hard principale: placa de baza, procesor, memorie, placa grafica, harddisk, floppydisc, CD, DVD, sursa de alimentare, carcasa. Principii de functionare si standarde existente. Probleme de compatibilitate. Cabluri si conectori. Demontarea si montarea unui calculator. Probleme de regim electric si termic. Tastatura si mouse-ul, tipuri si utilizari. Indicatori de performanta. Optimizarea performantelor unui calculator.

Durata cursului:     5 zile x 3 ore / zi = 15 ore

Costul cursului:     270 lei

Exista si varianta la distanta (online).

Organizam pregatirea in Bucuresti si jud. Prahova,  grupele sunt mici (de regula 5-8 persoane)). Daca instruirea este solicitata de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului si la sediul firmei respective. In cazul in care sunt mai multi participanti de la aceeasi firma, putem infiinta o grupa separata. In acest caz tematica este personalizata. Pregatirea se poate organiza fie dimineata fie dupa amiaza. La terminarea instruirii toti participantii primesc suportul de curs in format audio-video.

Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau sms. Exista si grupe de weekend. La numerele de telefon specificate primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza atat conform unei planificari cat si dinamic, in momentul in care exista deja un minim de persoane inscrise, cursul respectiv poate incepe. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. In cazul in care din diferite motive nu ati putut fi prezent la o sedinta de curs, o puteti recupera cu grupa urmatoare.